Agentie web design


web design

Noul context economic, impus de pandemia de coronavirus, stabileste reguli si metode noi de adaptare a desfasurarii activitatii firmelor.

Mai mult ca oricand, prezenta online este definitorie, indiferent de obiectul activitatii companiei.Agentie web design care iti produce si continut pentru site.

Pentru a fi vizibil online iti vom realiza un site web de prezentare bine optimizat si daca te ocupi cu vanzarea de produse diverse atunci este necesar si un magazin online atasat site-ului de prezentare.Ce facem pentru tine ca agentie de web design?

Ai nevoie de continut pentru site si magazinul online: text, fotografii si videoclipuri de prezentare. Pentru asta iti punem la dispozitie pachetele complete de servicii web design , realizare si administrare site-uri de prezentare si creare continut optimizat.

Acum este necesar sa te deosebesti de concurenta prin calitatea continutului din site si optimizarea permanenta pentru pozitionare cat mai buna in cautarile organice din google.

Exista si optiunea de a plati campanii de promovare pe Facebook si Google, dar optimizarea site-ului iti va aduce, in timp, clienti la costuri mai convenabile.Ce sa aleg, platforma gratuita sau creare site de la zero?

Alegerea este numai a ta si depinde foarte mult de ceea ce doresti sa obtii de pe urma investitiei intr-un site de prezentare. Aparent o platforma gratuita ar fi alegerea perfecta, dar nu foarte tarziu vei intelege ca tot ce este gratis nu este si performant. Un site de prezentare personalizat, realizat pe platforma proprie de la zero este net superior din toate punctele de vedere. Desigur, costurile de administrare exista, dar aceste costuri se vor reflecta in numarul satisfacator de clienti.

Companiile inteleg din ce in ce mai mult ca vizibilitatea online este deosebit de importanta si in acelasi timp benefica, atunci cand ontinutul unui site de prezentare este realizat de profesionisti in web design.Preturi servicii agentie web design

Oferim servicii de realizare site-uri de prezentare cu administrare full si productie de continut foto, video si grafica. Serviciile se adreseaza exclusiv companiilor din Romania. Atasam, mai jos, o lista orientativa de preturi servicii:

• Creare site + administrare si optimizare full = de la 180 E/lunar. Perioada minima de contractare 12 luni.
• Productie videoclipuri de prezentare = de la 180E/clip cu durata de max. 30 minute.
• Filmare/fotografiere la evenimentele companiei = de la 180 E.
• Fotografii comerciale de produse = de la 180 E/sesiunea foto.
• Editare foto/video, grafica vectoriala pentru continut site = in functie de proiect.

Preturile prezentate sunt orientative, contin TVA si se pot recalcula in functie de volum si continuitate.Contact

Diverse

GDPR
Blog
Faq

Contact

  • Telefon:
    0720 006 050
  • E-mail:
    office@iglu-media.ro
  • Locatie:
    Bucuresti 5, Romania