Creare site de la zero?

Servicii web design


Sunt intrebari aflate pe buzele tuturor antreprenorilor ce doresc sa fie cat mai vizibili pe internet, dar oscileaza intre servicii de web design realizate "in house" si crearea de site-uri prin servicii web externalizate, intre platformele ce ofera posibilitatea de creare a site-rilor aparent gratuit si comandarea de site-uri create de la zero pe platforme personalizate.

E dificil de ales? Hai sa analizam.

Platformele "gratuite"

Cea mai utilizata platforma gratuita pentru creare de site-uri este Wordpress. Oferta Wordpress este impresionanta. Temele puse la dispozitie sunt impresionante ca varietate, extraordinare ca si design. Comunitatea Wordpress e uriasa, deci este usor sa comunici cu alti adepti ai acestei platforme.

Constructia unui site pe platforma Wordpress este sustinuta de achizitionarea (cu plata!) de widget-uri cu utilizare diversa. Exista si variante functionale, complet gratuite, dar de cele mai multe ori cu probleme de functionare. Nu este necesara pregatirea speciala pentru a crea site-uri in Wordpress, dar pentru personalizare, securizare si optimizare este de preferat sa se apeleze la profesionisti in web design.

PRO +
Usor de creat, teme spectaculoase, comunitate uriasa, popularitate mare, costuri reduse in cazul temelor gratuite.

CONTRA -
Greu de optimizat pentru amatori, apdate-uri periodice care pot determina probleme de functionare, securizare slaba, cod inutil, baze de date care scad viteza si fluiditatea, costuri mari in cazul personalizarii temelor.


Site creat de la zero pe platforma personalizata

Cu asta ne ocupam, deci recomandam aceasta varianta de creare a site-urilor web.

Motivele pentru care am optat sa construim si sa dezvoltam site-uri de la zero pe platforma proprie sunt multiple: optimizare SEO performanta online si offline, viteza mare de incarcare a paginilor web, securitate maxima, design responsive, cod simplu si eficient (atat cat este necesar), formulare prsonalizate, implementare GDPR si altele.

Am ales sa realizam site-uri web personalizate, exclusiv pentru companii, deoarece consideram ca un business are nevoie de reprezentare eficienta pe internet. Eficienta unui site consta in capabilitatea de a aduce clienti noi, de a converti vizitele in vanzari, de a face cunoscute serviciile si produsele companiei. Aceste obiective pot fi atinse prin implementare de continut foto si video de calitate si publicare de articole text bine optimizate.

Optimizarea continua a continutului foto, video si text, precum si mentenanta profesionala, vor contribui la functionarea performanta a site-ului.

Agentia Iglu Media creeaza si dezvolta site-uri de prezentare simple si eficiente. Serviciile de web design sunt completate cu servicii de creare continut web foto si video. Productia de fotografii comerciale, realizarea filmelor de prezentare si crearea de site-uri de prezentare reprezinta suma serviciilor de promovare de care o companie are nevoie pentru a surclasa concurenta.


Vezi servicii web design, foto si video

Diverse

GDPR
Blog
Faq

Contact

  • Telefon:
    0720 006 050
  • E-mail:
    office@iglu-media.ro
  • Locatie:
    Bucuresti 5, Romania