Productie Fotografie Comerciala

pentru companii


Suntem incantati sa producem fotografii comerciale pentru companii. Indiferent ca sunteti o companie de comert electronic sau doriti un portofoliu de prezentare cu fotografie corporate, aveti nevoie de prezenta vizuala online.

Iglu Media creaza imaginile de care aveti nevoie, pentru a iesi in evidenta fata de concurenta: fotografii digitale de produse, publicitate, site-uri web, broșuri și ambalaje, fotografii profesionale pentru magazine online, imagini de interior, fotografii de prezentare a companiei, fotografii la evenimente corporatiste, servicii de scanare, retus digital, reproduceri opere de arta, restaurari fotografii vechi etc.


fotografie comerciala de produse

fotografie comerciala de produse

fotografie comerciala de produse Foto: Iglu Media pentru www.reneedesign.ro

Procesul de productie a fotografiilor comerciale se incheie cu editarea si optimizarea imaginilor pentru vizionare corecta pe orice device sau browser web.

Sesiunile foto se pot desfasura in orice locatie doresti. Avem posibilitatea sa deplasam tehnica de studio oriunde este nevoie.

Fie ca doresti un plan de servicii foto tip abonament sau intentionezi sa obtii un singur set de fotografii comerciale, iti stam la dispozitie cu detalii.


ContactDiverse

GDPR
Blog
Faq

Contact

  • Telefon:
    0720 006 050
  • E-mail:
    office@iglu-media.ro
  • Locatie:
    Bucuresti 5, Romania