Intrebari frecvente


Ne intereseaza realizarea unui film de prezentare. Cum se procedeaza?
Ne contactati telefonic sau pe e-mail si stabilim o intalnire. In functie de bugetul disponibil, va propunem varianta optima de lucru.Ce este un site de prezentare?
Revista electronica prin care va faceti cunoscute produsele si serviciile, va prezentati compania, publicati noutati. Prin intermediul site-ului de prezentare veti primi mesaje de la potentiali clienti. Site-ul de prezentare, bine optimizat, asigura vizibilitate buna in cel mai important motor de cautare din Romania: Google.Doresc doar un magazin online. Se poate?
Se poate, dar un magazin online fara un site de prezentare bine optimizat, este egal cu zero. De ce? Pentru ca magazinele online realizate pe platformele bine cunoscute (Wordpress, Joomla, Prestashop, Opencart etc.), sunt destul de instabile si dificil de optimizat. Un site de prezentare realizat pe platforma proprie, stabil si bine optimizat, va propulsa magazinul online pe pozitii bune in cautari organice.

Platformele gratuite sunt alcatuite din module si plugin-uri, fiecare modul sau plugin fiind realizat de diversi dezvoltatori. Astfel, la instalarea actualizarilor pot aparea probleme de functionare a site-ului. Daca afacerea se bazeaza exclusiv pe platforme gratuite si social media, pot aparea probleme serioase cand acestea functioneaza defectuos sau nu mai functioneaza. O platforma proprie, administrata corect, va aduce siguranta si rezultate net superioare in comparatie cu platformele gratuite.Vreau un plan de servicii personalizat. Este posibil?
Da. Planurile de servicii afisate AICI au caracter informativ si se pot personaliza.Serviciile se reporteaza in cazul abonamentelor?
Nu. Pretul serviciilor foto, video si web design pentru companii, sunt calculate in asa fel incat, la maturitatea contractului, sa fie consumate in totalitate. In cazul in care serviciile, nu au fost solicitate de beneficiar, acestea nu se vor reporta. Este un abonament asemanator cu cele telefonice: ce nu ai consumat, nu se reporteaza.

Totusi, vom gasi cele mai bune solutii, in asa fel incat sa fii multumit.Cat dureaza o sesiune foto sau video?
4 (patru) ore. La depasirea celor 4 ore de fotografiere sau filmare, se va calcula inca o sesiune.Cate fotografii primesc la o sesiune foto?
• 30-40 fotografii finale, in format JPEG, A4, 300dpi, in cazul fotografiilor de prezentare produse si servicii.
• 100-200 fotografii finale A4, JPEG, 300dpi, in cazul evenimentelor corporatiste.

Optional se pot livra fotografii TIFF. Nu se livreaza fotografiile brute.Cate minute de film primesc la o sesiune video?
• 1-5 minute FullHD, MP4, in cazul filmelor de prezentare produse si servicii, spoturi publicitare.
• In limita celor 4 ore, in cazul filmelor de eveniment corporate: conferinte, prezentari, petreceri etc.

Modificarile optionale, la cererea beneficiarului, se vor calcula suplimentar. Nu se livreaza material video brut.Contact


Diverse

GDPR
Blog
Faq

Contact

  • Telefon:
    0720 006 050
  • E-mail:
    office@iglu-media.ro
  • Locatie:
    Bucuresti 5, Romania