Preturi creare site

Agentie web design - costuri site


Cel mai corect raspuns pentru intrebarea "cat costa sa fac un site?" ar fi: depinde. Depinde foarte mult de ce dorim sa obtinem in urma crearii unui site. Un pret mic pentru crearea unui site web nu va garanta rezultate notabile. Eficienta face diferenta dintre pretul mic al unui site ieftin si un site performant realizat de profesionisti.


Pret mic - varianta aparent ieftina

Cu totii am auzit de wordpress. Platforma gratuita ofera posibilitatea sa realizezi un site foarte rapid, fara cunostinte de programare web. Daca te multumesti cu un site frumos, nesigur, greoi in functionalitate, greu de optimizat, dar gratuit, atunci este ok pentru tine. Daca vrei sa "urci" un pic stacheta, poti alege sa lucrezi cu una din sutele de agentii web (specializate in wordpress) care fac acelasi lucru ca si tine, dar pe bani. Putini ce-i drept. Costa 50 de euro (sau mai putin) sa realizezi un site. Atunci de ce pret aparent ieftin? Pentru ca daca vrei sa fii vizibil pe net, este nevoie de bani pentru a-ti face cunoscut site-ul. Batalia pentru ocuparea unui loc bun in Google este dura si costa. Cu un site realizat in wordpress sau alte platforme gratuite, nu ai sanse sa cresti organic, pe pozitii de top. Vei auzi peste tot ca wordpress este cel mai bun pentru crearea de site-uri. Ajungem la "Depinde" si nu intram in amanunte. Noi NU dezvoltam site-uri pe platforma wordpress sau alte platforme gratuite.


Pret decent - varianta aparent scumpa

Site creat de la zero pe platforma proprie.

Sunt necesare costuri, este necesar sa colaborezi permanent cu agentia web care se ocupa de crearea site-ului si de administrare.

Avantaje: site sigur, viteza mare de incarcare pe orice browser si device, cod simplu, consiliere profesionala, optimizare SEO de calitate, continutul site-ului va fi optimizat permanent, administrare (nu-ti mai bati capul), nu exista erori din cauza actualizarilor si multe altele.


Ce varianta aleg?

Daca esti pe cale sa deschizi o afacere, alege o agentie de web design care stie sa-ti creeze un site pe platforma proprie. Daca vrei doar un blog personal, alege varianta wordpress (pentru asta a fost inventat). Il poti face si singur destul de usor.

Daca ai un business si doresti vizibilitate pe net, va trebui sa suporti costuri in orice varianta. Pozitionarea buna iti aduce clienti / urmaritori, dar are pretul ei.

Google Ads sau Facebook Ads te vor ajuta in campaniile de promovare, dar asta este alta discutie.


Propunerea noastra pentru crearea unui site web de prezentare eficient:

Abonament lunar ce include tot ce ai nevoie pentru promovare profesionala:

 • Realizarea siteului de prezentare pe platforma custom.
 • Realizare continut foto (sedinte foto).
 • Realizare continut video optimizat pentru site si retele sociale (videoclipuri).
 • Optimizare SEO.
 • Certificat securitate.
 • Implementare GDPR.
 • Mentenanta si administrare permanenta.

Preturile pentru servicii de creare si administrare site-uri web de prezentare + creare continut media, vor fi deasemenea personalizate.


VEZI PLANURI SERVICII

Diverse

GDPR
Blog
Faq

Contact

 • Telefon:
  0720 006 050
 • E-mail:
  office@iglu-media.ro
 • Locatie:
  Bucuresti 5, Romania