Productie Video

filme prezentare pentru companii


Avem resursele necesare pentru productie video de calitate si pentru a transmite mesajul dorit catre clientii dumneavoastra. Ne ocupam de filmari profesionale de prezentare, videoclipuri promotionale, filme documentare, grafica animata, post productie video, editare, colorizare si multe altele. Indiferent de complexitate, acordam o atentie deosebita fiecarui proiect.

 • Filme pentru difuzare TV.
 • Spoturi reclame.
 • Video promoționale.
 • Filme pentru yuotube.
 • Videoclipuri sociale.
 • Grafica animata.
 • Filme prezentare produse si servicii.
 • Filmari la evenimente corporate.
 • Filme documentare.

CARACTERISTICI
Exista diferente intre modalitatile de abordare a proiectelor video pentru companii. Filmele de prezentare, spoturile promotionale, videoclipurile publicitare, vor avea, in final, o durata scurta de la 0,5 la 5 minute.

Videoreportajele, filmele documentare, filmarile la evenimentele companiilor, vor avea durata medie - mare si vor necesita perioade lungi de filmare si post-procesare video.

In post-procesare se vor adauga, optional, elemente de grafica animata, texte, voice over, fond muzical. Fiecare proiect video va fi listat in formatul solicitat si optimizat pentru vizionare corecta pe TV sau social media.

Costurile de productie video, se vor calcula in functie de locatiile de filmare, timpii de filmare, aparatura video utilizata, deplasari, acreditari, complexitatea post-procesarii video, durata montajului final, licente pentru muzica etc. Detaliile colaborarii vor fi mentionate contractual.


PRETURI
Proiectele video difera mult. Fiecare companie de succes, incearca sa se identifice in mod unic, prin imagini reprezentative cu impact imediat. Cu cat proiectul este mai elaborat, evident, costurile vor fi pe masura.

Etapele de realizare a unui film de prezentare / documentar / spot complex, implica participarea unei echipe formate din regizor, sunetisti, operatori camera, asistenti lumina, catering, inchirieri de locatii pentru filmare, actori, costume, echipamente speciale etc., astfel, preturile ajungand de la cateva mii la cateva zeci de mii de euro.

Un film de prezentare, poate fi realizat si la preturi foarte accesibile, utilizand minim de echipament si personal calificat, ajungand sa coste cateva sute de euro.

Nu exista preturi standard in acest domeniu. Este de preferat sa cunoastem bugetul beneficiarului si in functie de acest aspect, reusim sa gasim impreuna varianta cea mai buna pentru realizarea unui film de prezentare profesionist.


ABONAMENTE
Optati pentru servicii video tip abonament. Veti avea avantajul pretului redus si al rezervarii serviciului.

Serviciile tip abonament pentru companii, includ un mix de servicii: productie video, productie foto, web design - creare site-uri de prezentare. Pentru a beneficia de avantajele abonamentelor, este necesar sa incheiati contract pe minim 12 luni.


Contact


Diverse

GDPR
Blog
Faq

Contact

 • Telefon:
  0720 006 050
 • E-mail:
  office@iglu-media.ro
 • Locatie:
  Bucuresti 5, Romania