Optimizare SEO

optimizare site
promovare SEO


optimizare seo


Servicii optimizare SEO

Batalia pentru ocuparea unui loc favorabil in Google, este dura. Fiecare proprietar de site isi doreste cu ardoare sa castige o pozitie cat mai sus pe prima pagina a celui mai important motor de cautare: Google.

Pe scurt, exista doua variante pentru a beneficia de vizibilitate buna pe internet: campanii de promovare platite si optimizare site - SEO. Ambele variante sunt necesare.

Daca esti la inceput de drum cu un site si exista buget, este de preferat ca in paralel cu optimizarea site-ului (SEO), sa demarezi campanii de promovare platite. O campanie de promovare platita poate aduce rezultate imediat, daca este realizata la modul profesionist.

Optimizarea SEO reprezinta varianta pe termen lung si implica cunostinte tehnice, multa munca si rabdare. Rezultatele incep sa apara dupa aproximativ 1 - 5 luni. Scopul este cresterea traficului pe site prin cautari naturale, organice, neplatite. La baza optimizarii unui site - SEO - sta, de fapt, experienta acumulata in timp. Un dezvoltator cu experienta va tine cont de multitudinea de factori care se potrivesc cel mai bine pentru optimizarea eficienta a unui site si va sti sa elimine din acest proces complex, tot ce este inutil.

Pe langa experienta, un dezvoltator (programator) web are nevoie de colaborari cu creatori de continut: copyrighteri, videografi, fotografi, graficieni. Continutul original si calitativ al unui site, reprezinta fundatia, piesa de baza ce va permite realizarea unui SEO cu eficienta pe termen lung.


Cand incepe procesul de optimizare SEO?

Procesul de optimizare a site-ului incepe cu SEO on page, cand se stabilesc cuvinte si expresii cheie specifice. Continutul inserat in paginile site-ului (text, imagini) va fi optimizat pentru pozitionare de top in cautarile organice. SEO off page are ca scop obtinerea in mod natural, de link-uri de calitate ce vor face trimitere catre paginile din site si implicit o pozitionare cat mai buna in SERP.

Procesul de optimizare a site-ului nu se termina niciodata, daca dorim o pozitionare de top, permanenta, in cautarile organice.


VEZI SERVICII AICI


Diverse

GDPR
Blog
Faq

Contact

  • Telefon:
    0720 006 050
  • E-mail:
    office@iglu-media.ro
  • Locatie:
    Bucuresti 5, Romania