WEB DESIGN ALTFEL

CREARE SITE + CONTINUT FOTO VIDEO

Servicii web design


• Servicii web design - creare site-uri de prezentare responsive.
• Creare magazin online.
• Dezvoltare si administrare web.
• Productie fotografie profesionala.
• Filmari si montaje video profesionale.
• Grafica 2D.
• Consultanta campanii publicitare.

TOTUL INTR-UN SINGUR LOC!
De ce agentia web Iglu Media?


Pentru ca NU folosim WORDPRESS in web design, pentru ca vei avea un site sigur, rapid si personalizat, realizat in concordanta cu obiectivele businessului tau, pentru ca fotografiem profesiona produsele tale, pentru ca filmam si editam la nivel PRO, pentru ca iti facem LOGO si prezentari animate, pentru ca vom fi direct interesati sa-ti mearga afacerea!

TOTUL INTR-UN SINGUR LOC!
Creare site - beneficii:


• Plata in rate.
• Preturi preferentiale pentru servicii foto - video.
• Consultanta gratuita.
• Rezervare nume domeniu site.
• IP dedicat la gazduire site.
• Administrare site si retele sociale.
• Creare si optimizare continut: text, foto si video.
• Poti alege serviciile separat.

TOTUL INTR-UN SINGUR LOC!Preturi web design:
BASIC

Creare site responsive
Optimizare SEO
Instalare SSL
Integrare sociale
Administrare
Site Map
G. Analytics
W.M.Tools
GDPR
Platforma custom

de la 220€
CONTACTEAZA

PRO

PACHET BASIC
+
Administrare full
Mentenanta e-mail
Blog
Rezervare domeniu
IP dedicat
eCommerce
Galerii foto
Creare Logo

de la 220€
CONTACTEAZA
ADMINISTRARE WEB 12/24

Iglu Media creaza, exclusiv, site-uri responsive de prezentare. Prin administrarea site-urilor 12 ore din 24, asiguram: functionalitate cursiva, incarcarea rapida a paginilor web, detectarea disfunctionalitatilor generate de serverul de gazduire, functionarea corecta a conturilor de e-mail, verificarea securitatii site-ului, modificare si adaugare continut text si grafica,optimizare fotografii si video etc. Preturile afisate au caracter informativ.


SERVICII WEB DESIGN COMPLETE

VOM CREA CONTINUTUL PENTRU SITE-UL TAU:

text, fotografii, video
TEXT PENTRU SITE

Cea mai importanta parte a continutului din site, va aduce cei mai multi vizitatori cu conditia ca textul sa fie bine optimizat. Este motivul principal pentru care am renuntat la Wordpress.
IMAGINI PENTRU SITE

Un site fara imagini este plictisitor, lipsit de "sare si piper". Cu toate acestea, imaginile implementate gresit, pot dauna grav "sanatatii" site-ului, care poate deveni extrem de lent, motiv pentru care un potential client va renunta si va cauta in alta parte informatia dorita.Avem tot ce este necesar sa producem fotografii de calitate pentru produsele si serviciile tale.

VIDEO PENTRU SITE

Foarte utilizat pentru prezentari de produse si servicii, dar si pentru evenimentele companiilor, formatul video completeaza mix-ul ce formeaza baza marketing-ului online. Cu aparatura performanta, vom crea pentru compania ta, videoclipuri de prezentare, animatii, montaje video, filme unboxing, filmari la evenimente corporate.
dezvoltare site web


servicii web design complete
CREARE SITE-URI, CREARE CONTINUT FOTO SI VIDEO, ANIMATII SI GRAFICA 2D
Totul intr-un singur loc!

DOUA VORBE DESPRE WEB DESIGN ALTFEL

Oferim servicii web design, exclusiv, pentru clientii care doresc sa dezvolte site-ul web la modul serios. Oferim consultanta gratuita (inclusiv pentru campaniile Facebook si Google), dar efortul va fi comun. Un site de prezentare performant trebuie sa fie bine pozitionat in cautarile din cel mai utilizat motor de cautare: Google.

Un site de prezentare bine realizat, cu un continut de calitate, va aduce clienti in mod constant. In opinia noastra, daca esti la inceput de drum in afaceri, este gresit sa creezi doar un magazin online fara sa fie sustinut de un site de prezentare.

Daca esti "BRAND" inseamna ca esti deja cunoscut, ai clienti suficienti si iti poti permite sa ai un site care exceleaza in complexitatea design-ului. Daca vrei sa te faci cunoscut, este recomandabil sa mergi pe ideea unui un site simplu, rapid, fluid (sensibil la orice device), cu un continut usor de parcurs, capabil sa transmita mesajul aproape instant. Acesta este motivul pentru care am ales varianta platformei web personalizate.DE CE NU FOLOSIM WORDPRESS?

Sunt si alte platforme "gratuite" pentru realizarea site-urilor, dar mentionam Wordpress pentru ca este cea mai utilizata platforma pentru realizare de site-uri, in special de catre agentiile de web design.

In opinia noastra (si nu numai), platformele gratuite sunt in regula pentru bloguri personale - non-comerciale, unde se pot posta fotografii si impresii din calatorii, vacante etc. Oricine poate sa realizeze un site/blog Wordpress. Este varianta mai interesanta la Blogspot.

Fara sa intram in amanunte, Wordpress este lent, nesigur, instabil si dificil de optimizat daca nu esti instruit in domeniu, dar este aparent gratuit. De ce aparent gratuit? Pentru ca variantele gratuite nu functioneaza la parametrii optimi (nu intram in detalii). Este de neinteles cum platesc oamenii sa li se creeze site-uri in Wordpress si pe urma sunt lasati sa-l administreze singuri. Cica e de bine! Ca este ieftin! Fals! Nu exista ieftin si bun/performant! Te va costa mai mult asteptarea inutila ca site-ul sa-ti aduca vizitatori/clienti. Concurenta nu doarme! Concurenta investeste in servicii de calitate! Discutia e lunga si poate continua ... la o cafea 😊
IMPORTANTA UNUI SITE PENTRU SUCCESUL AFACERII

In proportie de aproape 90% consumatorii cauta online informatii care ii vor ajuta sa ia decizii de achizitie. Acestia vor cerceta informatiile afisate pe site-uri inainte de a face o achizitie de produse sau servicii. Aceasta tendinta de comportament de cumparare subliniaza importanta unui site web pentru afacerile din ziua de azi.

Daca doriti ca firma sa aiba succes pe piata moderna, trebuie sa aveti un site web profesionist. Site-ul web este coloana vertebrala a afacerii, sustinand toate eforturile de marketing digital. Ca atare, este important ca site-ul de prezentare sa ofere consumatorilor o idee clara despre produsele si serviciile dvs. Desi utilizati site-urile de socializare ale unor terte parti pentru a contacta si a interactiona cu consumatorii, trebuie sa aveti un loc unde sa trimiteti consumatorii atunci cand vor sa afle mai multe despre afacere. Site-ul este locul perfect pentru a gazdui totalitatea informatiilor de interes despre business, informatii ce vor edifica publicul tinta. Si in cazul campaniilor publicitare (CPC) site-ul este destinatia de baza unde potentialul client "aterizeaza" cautand informatii despre produse si servicii.

Un site va ajuta sa cresteti disponibilitatea pentru a face vanzari. Cu un site web, va puteti vinde produsele si serviciile 24/24. Nu trebuie sa interactionati permanent cu clientii , deoarece acestia au posibilitatea sa obtina informatiile de care au nevoie, oricand, de pe site-ul dvs.CONSOLIDAREA CREDIBILITATII

Pe piata digitala de astazi, companiile fara un site de prezentare sunt considerate mai putin credibile. Cu un site bine conceput, veti reusi sa creati interactiuni cu potentialii clienti. Acestia au posibilitatea sa va cunoasca afacerea prin afisarea continutului din site si vor capata incredere sa colaboreze cu dvs. Este deosebit de important ca intreg continutul (text, imagini, video ) sa fie optimizat la nivel profesional. Optimizarea permanenta, va pozitiona site-ul pe primele pozitii in motoarele de cautare fapt ce va aduce zilnic noi potentiali clienti.

Este mai mult decat evident ca este necesar sa detineti un site de prezentare pentru a prospera in afaceri. Tentatia de achizitionare a serviciilor de web design ieftine este mare, dar rezultatele vor fi pe masura - cu cifre putine. Varianta optima este sa apelati la o agentie de web design pentru realizarea si administrarea permanenta a site-ului de prezentare. In paralel, pentru rezultate rapide, este necesar sa concepeti campanii Facebook Ads si Google Ads, de preferat cu ajutorul unei agentii web specializate.EXISTA MAGIE IN MARKETING ONLINE?

Cand vi se propun solutii magice ieftine si cu rezultate rapide in vanzarea produselor sau serviciilor, mai ganditi-va. Toate firmele vor sa vanda rapid si incearca sa gaseasca solutii eficiente de vanzare. Reusesc cele care au inteles cum functioneaza mecanismul de marketing online. Daca nu ai luat in calcul un buget lunar pentru strategii de promovare, SEO permanent, actualizari de date si informatii etc., atunci e mai sanatos pentru tine sa nu faci business.

CE ESTE MARKETINGUL ONLINE?

Totalitatea proceselor prin care clientii sunt incurajati sa cumpere produse sau servicii. Pare simplu, dar in realitate lucrurile sunt mult mai complexe: stabilire de obiective, analize de piata cu instrumente specifice, alegerea strategiilor de marketing online, comunicare. Fiecare afacere are specificul ei, deci nu exista o reteta de marketing general valabila pentru toata lumea.

Termenul de marketing contine un spectru mai larg de definitii - mix de marketing, cei 4 P: produs, pret, promovare, plasament. Orientarea catre client a creat sistemul SIVA: solutii, importanta, valoare, acces. Nevoia clientului reprezinta factorul determinant in stabilirea strategiilor de marketing. Toate aspectele unei oferte sunt influentate de nevoile potentialilor clienti.

Diverse

GDPR
Blog
Faq

Contact

  • Telefon:
    0720 006 050
  • E-mail:
    office@iglu-media.ro
  • Locatie:
    Bucuresti 5, Romania