Site de Prezentare Responsive

De ce?


Motivele principale pentru care ar trebui sa detinem un site de prezentare responsive sunt impuse de clienti si de Google. Design-ul responsive reprezinta capacitatea site-ului de a se adapta automat la rezolutia device-ului utilizat.

web design responsive

Pe un site cu design responsive, textul este usor de citit si pe telefon, fara sa fi nevoit sa faci zoom in pagina. Pagina accesata se pliaza pe dimensiunea ecranului utilizat: PC, telefon, tableta, indiferent de rezolutia ecranelor. Design-ul sie-ului web responsive este fluid.

In prezent, peste 60% din vizitatorii site-urilor web, folosesc telefoanele mobile. Pe langa calitatea de a fi responsive, site-ul de prezentare TREBUIE sa se incarce rapid: maximum 2-3 secunde, ideal sub o secunda. Un timp mare de incarcare a paginilor web, vor determina vizitatorul sa caute alt site cu incarcare rapida.

Propunem constructia de site-uri pe platforma proprie 100% customizabila, cu design minimalist, optimizare SEO decenta si fara componente inutile. Un astfel de site eficient, va reprezenta principala sursa de clienti pentru compania dumneavoastra.Design-ul responsive conteaza in SEO?

Se pare ca da! Google a anuntat ca site-urile cu design fix, vor inregistra caderi de pozitii in cautarile organice. Incepand cu 2013, Google, care este principalul motor de cautare in Romania, pune mare accent pe calitatea continutului. Cu ceva timp in urma, dezvoltatorii de site-uri web preferau sa construiasca separat, varianta pentru mobil. Inca mai sunt magazine online importante care folosesc varianta pentru mobil.

Odata cu aparitia Wordpress, lucrurile s-au simplificat mult, pentru cei care agreeaza utilizarea acestei platforme gratuite. Pe aceasta platforma se gasesc teme responsive gratuite ce se pot instala pe server, gata sa fie utilizate ca site-uri de prezentare sau magazine online. Totusi, pentru a realiza un site performant in Wordpress, costurile devin importante, iar cunostintele in HTML si CSS trebuie sa fie peste nivelul mediu.Cum comand un site de prezentare responsive?

Simplu! Ne contactati, ne intalnim, discutam, propunem un pachet in functie de bugetul dumneavoastra, cream site-ul.Detalii despre servicii


Pe langa serviciile de creare site-uri, beneficiati de realizare de continut foto si video, optimizat pentru web.Diverse

GDPR
Blog
Faq

Contact

  • Telefon:
    0720 006 050
  • E-mail:
    office@iglu-media.ro
  • Locatie:
    Bucuresti 5, Romania